Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Mina nya dynor!

Snart ska vi hämta hem storebror sen blir det kaffe och fika hos min mormor, morbror och hans fru.

Jag kom hem från körningen precis och det gick jättebra idag! Får träna lite mer på parkering osv men det löser vi innan uppkörningen. Hoppas jag! Är så otroligt nervös över det så jag tror jag ska svimma!

Men det tar vi då!
Igår var vi ju på Rusta och jag blev lite besviken över deras sortiment nuförtiden… det kändes som att det blir mindre och mindre saker för varje gång som man kommer dit. En av dom som jobbar där hörde mig när jag sa så till min man och skojade till det

– Nejdå, vi blir ju bara större och större! Nått speciellt du letar efter?

… det gjorde jag ju inte MEN det fanns mer kul saker förr. På nått sett!

Vi fyndade i alla fall fina stoldynor till balkongstolarna! 19.90kr/st! 

Helt perfekt!

Fanns även i rosa, blommigt och randigt med olika färglada färger. Jag valde dessa! Älskar färgen och tror de blir perfekta på balkongen. 

Får återkomma med bild när jag inrett lite! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 8