Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Mitt paket från H&M har kommit…..efter tre veckor!

Japp så är det… Finally!

I två veckor har det stått att det behandlas! Först väntade schenker frakt eller nått sånt den 22 .. sen flyttades datumet till 27. Alltså sköter dom inte sitt jobb som dom ska.. sen var mitt ”ombud” eller va dom nu kallade det, Annas Direkten men neeeeeeeeeej dom skickar det ner till Miatorps Spel&Tobak…

Kan någonting överhuvudtaget vara som dom lovat?? Nej…

… Vi ska iaf iväg och hämta paketet 17.00 vilket är nu haha..

Nu har jag suttit ett tag på balkongen med Alvin. Inte alls länge kanske 5-10 min. Vågade inte längre, solen är jätte stark! Men nu ska vi ivääääääg :)


Frästen är det någon som vet hur lång tid det tar för skatteverket att registrera namn?? Jag måste ta ut pass till Alvin men hans namn ska vara registrerat och folkbokfört först väl??? Någon som vet som kan hjälpa???

kkllllllllllll
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = fjorton