Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

MYS I SÄNGEN

Den här krabaten myste jag med imorse! Vi tittade på Bolibompa å Byggare Bob tillsammans. :D

image

image

… Fast vi är uppe sen någon timme sen. Adis och Alvin har fått i sig frukost medan jag väntar på min serie. Känner att frukost å kaffe sitter bra då!

Efter serien ska vi UUUT! Solen skiner!! (verkar som om min önskan gick i uppfyllelse iaf) :D

Nu börjar serien! Hej på er så länge!

…Postat med WordPress för Android
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × 2 =