Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Naglar & en massa bråk!

Sitter å pillar med dom igen.. Kommer bättre bild sen… Ikväll blir det ännu en enkel design.. Jag har faktiskt ingen tid åt något speciellt.. Det är precis som om Alvin vet precis när jag sätter mig med dom.. För han vaknar seriöst ALLTID när jag sätter mig å ska fixa dom.

Visst pappa tar upp honom men det blir alltid en massa snack som jag inte pallar med å han ska alltid väcka mamma för att hon ska passa honom då jag är en skit dålig mamma och kan inget. Plus att, enligt honom, så borde jag BARA ägna ALL… PRECIS ALL tid åt Alvin. Å nu snackar vi när han sover oxå!

Asså, förstår ni att jag längtar efter egen lägenhet där jag kan komma hem och känna Fan va skönt att jag är hemma, istället för att känna (som jag gör nu), åh jag vill inte hem, och få ont i magen för av det!

Jag vill ha lugn och ro och ett glatt hem! Här kommer dom alltid hem från jobbet skit sura.. Eller ja, pappa! Å då blir alla på dåligt humör å det slutar med bråk varenda jävla kväll!!

Jag älskar min mamma enormt mycket och jag vet inte vad jag hade gjort utan henne!  Hon är den ända anledningen som håller mig kvar här! Annars bor jag hellre på gatan och är lycklig än att bo här olycklig!!

image
image

Uppdaterat från mobilen (WordPress for Android) // MyBabySunshine
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = tjugo åtta