Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Nån som vill följa med till IKEA!?

Heeeeeeeej Allihopa! Idag skiner solen igen! Ser man det inifrån ser det ut som Vår… Är man däremot utomhus vill man helst in så kallt det är! :P

Dagarna flyger iväg. Jag hinner inte ens med att tänka känns det som. Igår hade jag besök av Matilda & Amela som va hos mig.

Jätte trevligt! :D ..

I övrigt har jag inte alls gjort mycket.. Idag drog jag till närmaste affär (som blev ICA söderhallen) och handlade bröd. Mer än så har jag nog inte gjort..

Planerar varje dag att dra mig till IKEA och köpa lampor till lägenheten. Behövs i hallen och i vardagsrummet.. Tyvärr är det en bit upp till IKEA från mig och drygt som fan att dra dit själv… Så nån som vill hänga på??? :D

Säg bara till! :D .. I’m with you! (Förstås bara i HBG) .. ;D

PICT0676
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = elva