Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

När helgen slutar bra

Denna söndagen blev så mycket härligare än planerat!

Vi sov som vanligt länge på morgonen. Jag vaknade av Elvin som låg och jollrade till sina leksaker i sängen. Gick upp och tog honom över till vår säng. Vi sjöng lille katt om och om igen och han älskar verkligen den visan.

Han börjar alltid jollra när jag sjunger till honom. Typ som att han sjunger med mig! ❤

Vi blev bjudna hem hos vänner på kvällen. Deras lille kille fyller år idag så vi åkte dit och hade verkligen jätte roligt! Fick träffa lite nya människor och ett par som hade nyfödda tvillingar med sig! Eller ja, 2 månader gammla är dom!

Jag blev helt bebiskär och Elvin satt att tittade på dom precis som om han väntade på att se skulle börja leka med honom eller något! Tänk att min mini inte är minst! Att de finns mindre än honom! Åhh! 😍❤ 

Sån bebislängtan man får igen!

Vi kom hem vid 21.30, efter en sväng inom Maxi.

Vi har nattat båda busarna och har lite egentid med mannen min!

Nu ska jag lägga ner telefonen och ägna tiden åt oss två bara innan läggdags. Imorgon har jag körning, sjukgymnasten och Elvin ska till BVC och få 5 månaders vaccinationen! Full rulle!

Hejdå helgen, 

Hej måndag och Hej ny vecka! ❤

Våra tramsbilder innan läggdags!

Godnatt! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 2