Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

När man förbereder allt i sista sekund…

S h * t   v a d  j a g  ä r  t r ö t t !

Och god morgon världen!!
Idag är en sån lördag då vi jobbar extra på mottagningen så jag befinner mig just nu på jobb.

Är så trött i kropp och själ att jag tror jag gjort vad som helst för 5 minuters vila!

Vi ska ju fira Alvin idag och igår när mannen var ledig från jobb så skulle alla presenter och mat handlas. Allt skulle fixas och sen skulle vi hinna tvätta och hämta Alvin nere hos mina föräldrar också.

Vi kom så långt så vi hann handla. Då jag jobbade till kl 15 så spenderades heeela eftermiddagen på att leta presenter till Alvin och storhandla både till kalaset men även hem. Ni vet löning!!

Vi kom hem runt 20.40 och satte in allt i lägenheten bara. Sen satte vi oss på cyklarna och cyklade ner till mina föräldrar för att hämta Alvin. Därifrån kom vi inte förrän någon gång efter 22!

Väl hemma så fick Alvin lägga sig. Jag sprang in i duschen snabbt och när jag kommer ut i hopp om att mannen packat upp allt och gjort i ordning någonting, så möts jag av dom båda två snarkande i sovrummet!

Så The house was on me!!
Jag pyntade med ballonger och höll på bli galen på dom! Tror 5 eller 6 ballonger sprängdes av sig själva och skrämde livet ur mig!

Jag packade upp allt och röjde undan i lägenheten.

Vi har ju bestämt att vi ska vara ute om det blir fint väder men man vet ju aldrig. Någon gång blir det kväll och kyligt. Då vill man gärna vara inne och ta en kopp kaffe istället för att frysa utomhus!

I alla fall, för att göra en onödigt lång historia kort, så la jag mig inte förrän vid halv 3 i natt! Min själ sover!

Jag hoppas ju att denna dagen på jobb håller sig någorlunda kort så man orkar resten. Har haft huvudvärk varenda dag denna veckan och det känns verkligen att man jobbat förra lördagen med.

Presenterna tänker jag fota efter kalaset, alla är inpackade så därför blir detta ett tråkigt, långt inlägg utan bilder!

Men nu ska jag återgå till jobb och göra något vettigt!
Önskar alla en fortsatt solig dag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 × = fem