Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

När man inte planerar sin dag!

En dag som inte planeras brukar bli bäst!

Igår hade vi inte det minsta planerat och det slutade med en runda till Malmö med mina föräldrar.

De har planerat att köpa en kyl i evigheter och vi hittade något ställe där dom säljer begagnade prylar till hemmet. Typ allt!

Fanns ju massa olika kvalitéer förstås och vissa saker undrar man hur dom ens vill sälja. Men det finns väl alltid något för någon!

Därefter åkte vi en liten runda runt malmö och A. visade mina föräldrar var han bott tidigare (under den tiden som vi lärde känna varandra).

På vägen hem somnade både jag och Alvin i bilen, lutade mot min mammas axlar! Haha

Han allmänt trött, jag gravidtrött!

Resten av dagen tillbringade vi hos mina föräldrar som vanligt. Min syster, en kompis till familjen och min ena lillebror var där också. Fullt hus! Jätte roligt var det!

Idag jobbar A. fram till kl 18.00. Tills dess har jag planerat städa hela hemmet, byta lakan och vika lite kläder. Dammsuga osv i vanlig ordning! Missar man en vecka här så e det KAOS!

Aldrig någonsin har jag sett så mycket svart damm i vardagsrummet som hos oss! Torkar man det idag, är det där igen om två dagar!!

Det är väl den ända nackdelen med att bo så nära stan och ha hela motorvägen eller vad man kan kalla, med korsning, den precis utanför balkongen!!

Not so good har vi märkt!
Fönsterna tvättar man och efter en regndag är dom precis likadana som innan jag tvättat dom!? Jätte irriterande!

MEN! Mitt ”korta” inlägg blev skitlångt märker jag! Haha!

Nu ska jag faktiskt göra ”frukostvåfflor” (våfflor på mitt sätt) till mig och Alvin.

Hej så länge! ❤

image

Jag och mitt hjärta i bilen för en vecka sedan! (Nej, jag kör inte, bilden är spegelvänd)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 1 =