Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

När man minst anar…

Nuuuuuuuu har vi fixat vårt mobila internet oxå! ;D

Behöver inte krångla med mobilen längre :) . Vet inte hur vädret ser ut på dom andra ställena runt om i Sverige idag men här är det skinande sooooooooool! :D

Innan idag stack jag iväg till Willys och köpte en liten badpool till Alvin som blev bra att ha på balkongen. Blev tvungen att köpa en liten badboll till honom oxå må ni tro! Han skrek sönder mina öron när vi stod i kassan. Å gissa om man blev utglodd?!?

Jaja, i alla fall, jag blev skitglad över deras priser när jag såg att dom hade 50% off på alla badleksaker och badsaker.. Babypoolen och badbollen gick på BARA 39kr !!! :o  .. Själva bollen kostade 29.90 innan!

Alvin somnade på vägen hem och vi la honom i sängen. Jag blåste upp poolen och fyllde den med vatten. Nu står den på balkongen klar att leka i. Ska bara vänta på att Alvin vaknar! ;) .. Adis har somnat han med så jag är den ända som är vaken här hemma. Skönt med lite egentid ju.

Jag tittade precis runt på blocket och lite andra sidor där man kan köpa vitvaror. Jag är så sjukt sugen på en diskmaskin! Fatta att det är min önskan!! Jag önskar mig verkligen en diskmaskin.. En tvättmaskin oxå men diskmaskinen är på Plats Nr. 1 !

Hoppas det inträffar ett mirakel snart så jag kan få hem en! :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + två =