Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

När orken sviker …

Dagens middag bestod av grönsakswok och en laxröra.

Jag hade varken tid eller ork att laga något mer avancerat. Elvin är gnällig och vill klänga på mig hela tiden. Sover jätte lite om dagarna
 Troligen pga tänderna som nog är på g. Så han är i min famn nästan hela tiden.

Alvin fick välja själv vad han ville äta av sina favoriträtter och jag förväntade mig tacos, spagetti och köttfärssås, korvstroganoff, chilli con carne eller kyckling i curry med ris! Gissa vad han ber mig göra då, mitt hjärta!

Han ber mig om två mackor som han kan få äta vid datorn. Detta gick jag med på och det fick lyxas till lite extra med påläggen. 

Det var en lättnad för mig att slippa dra fram en massa igen. På samma gång tyckte jag synd om honom men han var så nöjd och sa Tack mamma för att jag fick äta mackor vid datorn!

Nu sover han och jag har precis lugnat Elvin också så han sover. Trodde en sekund att jag skulle få vagga honom hela natten men han somnade om. 

BudCom levererade paket från apotea.se kl 21.10! Är glad att Alvin inte hunnit lägga sig då för han hade nog vaknat igen. Elvin hade precis somnat en stund efter att ha ätit, vaknade när gubben ringde på dörrklockan. 

Glad var han inte efter det kan jag säga! Gnällig och ledsen som tusan! Det tog tid innan jag lyckades få honom att somna igen! 

Kvällens selfie innan läggdags!


Nu har jag lite egentid framför tvn med min favoritserie och sockerfri choklad! Blev så sugen! 

A. jobbar till Kl 01.00 i natt så jag hoppas jag kan få min lilla egentid ett tag utan att E. vaknar!

Tänker lägga telefonen på laddning då batteriet är på 5% så är jag back on track imorgon!

God Natt! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 56