Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Nästan färdigt… Vad tyXx??

Då va designen nästan färdig.. Har megasvårt att bestämma mig för hur det ska se ut.. Tror jag kör på det såhär med designen ett tag, eller…

Vad tycker ni?? Är det för mycket eller helt ok??

Svara gärna och kom med ideer? :) Öppen för förslag!


mbssdddd

En reaktion på ”Nästan färdigt… Vad tyXx??
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ åtta = 12