Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

New in! Höstponchos!

Vi plockade upp Alvin från förskolan efter lunch och åkte till Väla för att köpa stövlar till honom. 

Hittade exakt likadana Tretorn-stövlar som vi köpte förra hösten på Stadium. Sista paret! Storlek 29! Passade honom perfekt! Och då de var sista paret så fick vi dom för 249;- . Super!

Vi gick en runda på Väla och jag kunde inte låta bli att gå in på Kappahl för att ”titta”. Jag skulle bara titta! Inte köpa! Tror ni jag kunde låta bli!? 

Jag har tidigare kollat in deras nya ponchos för 199;- och kunde verkligen inte låta bli att köpa en i svart! 

A. tyckte inte det var speciellt nödvändigt då jag köpte två på Ullared under veckan! Men hallå? Den ena är grå, kort och jag planerar att ha den mer som en amningsponcho (hade den faktiskt idag också, haha!), och den andra är vit, tjockare och VIT! Jag vill gärna ha en i svart också! 

Killar! Förstår sig inte på oss tjejer och färger! Haha!

Så nu har jag mina älskade höstponchos! Och jag  ä l s k a r  dom! Längtar efter att få ha dom på mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + 9 =