Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Ny design på bloggen!

Hej mina vänner! Jag är tillbaka IGEN…

I förrgår kom vi hem från Landskrona och igår satt jag och fixade med bloggdesignen.. Inget speciellt, bara lite ändring..

Va tycker ni? Blev det ok?? :)

…Igår var jag inte på världens bästa humör heller.. Hade galet stark huvudvärk och ont i hela min kropp.. Kände mig verkligen sjuk…

Idag är det bättre iaf.

Vi har precis druckit kaffe med grannen – jag och mormor. Nu har jag klätt på Alvin och ska iväg till Willys då jag har slut på mjölk hemma..

See ya later! ♥DSC_0390

Min lilla ängel! ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = åttio ett