Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

NY VECKA

Måndag igen då! Vaknade för inte så jätte länge sen. Har hunnit få i mig frukost och lagt Alvin.

Etta på listan idag är att åka upp till syrran och hennes nya lägenhet som hon flyttade till igår. :) Mobilen är med som vanligt så något inlägg flyger upp därifrån.

Ärligt så förstår jag mig inte på denna sommaren. Ena dagen tittar solen fram någon minut andra dagen regnar det, tredje dagen också – å så regnar det varje dag i en hel vecka å så blir det femminuterssol en dag och regnar i en hel vecka igen..

Tyvärr blir det ingen resa för vår del detta året! :(

 

Ska ni iväg nånstans denna sommaren? 
Så fall vart?
535832_10150857247394608_727824109_n

Mina två älsklingar – Syrran & Alvin
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 3