Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Nya rummet & PINGU!

Haha mormor å Alvin sitter å glor PINGU på barnkanalen. Å dom värkligen glor! Haha mormor sitter och kommenterar det som om det vore påriktigt! Döör asså! Hahaha

PICT0752

… Iaf, det jag egentligen ville visa er var hur mitt rum ser ut nu, då jag inte han göra det igår!

PICT0726-vert

Där golvlampan står nu, ska Alvins säng stå. Ska bara få över den från mormor oxå! ;) .. Och flyttlådan! Ja, den är inte min men dom har ingen mer plats där borta så den måste stå där tills dom skaffat en till garderob..

mbssdddd

En reaktion på ”Nya rummet & PINGU!

  1. fint det vart :D..flyttade du nyss till din mormor? eller flyttade ni till en ny lägenhet? hänger inte riktigt med hehe :P
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× åtta = 56