Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Nyfödd – bara några timmar gammal

Bara några timmar gammal! Helt otroligt!

Jag rotade precis genom mina mappar med videos och bilder.. Har sjukt mycket bilder som jag borde spara över på nått så dom inte försvinner.. Hittade bl.a denna videon på Alvin när han precis föddes och vi blev flyttade till rummet på BB..:

…………………….

Och några bilder ! :D

PICT0010

PICT0018

PICT0022

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 3 =