Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Nytt till Resiiis!

Va i stan med mamma imorse! :)

Fick hem lite saker. Lägger upp en liten del nu som jag lyckats hitta på nätet. Kameran har slut på batteri å jag orkar inte leta nu..

Alvins nya saker + två kepsar till :

KAW_762294_F_1-vert

Mammas nya bh:ar + 2 par leggins och mascara :

S0000006304189_F_W40_20100111145653-vert
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × = 36