Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Off to mamma!

Ska hem till mammsen å se var min resväska är :) Förmodligen börjar jag småpacka lite försiktigt idag.

Har egentligen ingen lust å göra det men ja… får man det gjort snabbare slipper man det sen ;) .. Har även kläder som ska tvättas ..

Sen är bil reserverat och ”lägenhet” bokad i Neum :D Nu ska man bara åka ner till Bosnien oxå! ;)

En sak till bara…. Tycker inte ni det är irriterande när folk lägger sig i ens planering å liv???
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 2 = tio