Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Omöjligt att få något gjort…

Jag måste verkligen börja packa smått men denna busen vill varken sova eller leka. Han vill mysa med mamma! ❤

Sovrummet är ett bombnedslag och allt bara ligger och väntar! 

Måste köra en tvättmaskin med lite kläder som ska med också! 

A. jobbar till 23.00 ikväll så vi får väl se hur det går.

Nu ska jag försöka få Elvin att somna lite så jag får något gjort. 

Btw, vad tycks om mitt nya utseende på bloggen? Fick fixa det lite snabbt igår kväll när barnen sov. Hiss elr diss? ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = tre