Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

One home made pizza?? yes please!!

Japp.. degen är å jäser ! :D snart ska även jag göra det! hahaha

Blev otroligt sugen på pizza. men vi har inte så mycket att ha på den så vi får se vad jag hittar på :) ost å tomat e här iaf, sen får ja rota i kylen å frysen! hittar säkert nån salami eller något! hihi

Alvin har börjat bli en jobbig liten filur ♥ om kvällarna.. Han sover hela dagen å vill så gärna vara uppe å skutta på kvällen.. så typiskt när mamma vill sova.. haha ..

Å packningen??? ja… inte långt har jag kommit med den inte… det blev mest tvätt idag å så väljer jag ut kläder ikväll.. Packar å fixar mig imorgon :) .. Skickade mejl till travellink å frågade om plattången å det ska inte vara några problem att ha den med sig i väskan på flyget.. Anses ju inte vara ett vapen direkt.. Haha .. Hey you! Upp med händerna!! å så har man plattången som vapen??? Haha ja tror inte många blivit rädda av det nej :P

Så japp den får följa med! :D .. funderar på dra med mig fönen oxå?? men vet inte riktigt om jag ska… va tycker ni??

Å blöjor å mat till Alvin?? .. tror jag tar med mig så det räcker på flyget å under resan men köper  nog hellre där nere :/

Vill ju helst inte att tullen ska tro att jag har droger eller något å få mitt bagage bli försenat när det ligger påsar med modersmjölksersättning och blöjor i resväskan.. Hahah . det hade väl vatt nått!

En reaktion på ”One home made pizza?? yes please!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − två =