Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Packning, huvudvärk och viktnedgång!

Nu börjar det smått närma sig fredag och Bosnien!

Jag har börjat småpacka men känner mig helt förvirrad. Vad ska jag ha med?

Mannens syster har kläder till Elvin så det slipper jag ta med mig tack och lov! Alvin har lite kläder kvar från förra gången vi var där så något extra tänkte jag packa ner men inte mycket. Så dom två är i princip det minsta problemet!

Det största är jag själv! Haha!

Det känns som om jag behöver allt! 

För det mesta kommer vi vara hemma hos min svärmor och svärfar. Finkläder behövs alltså inte. Två par leggings, ombyten av tröjor (vilka lixom?), underkläder och pyjamaser…

Byxor (samma här, vilka?)… hmm.. 

Sen det största dilemmat av alla… 

Hur mycket modersmjölksersättning kan och ska man ha med sig? 

Ska jag ha bärsele? Hur ska jag värma mjölk? 

Jag blir så trött! 

Fick sån migrän idag men som tur var smög den sig på när vi var påväg hem. När jag kom innanför dörren tog jag alla möjliga tabletter för att så snabbt som möjligt dämpa smärtan. Smörjde nacken och axeln med voltaren och gick raka vägen in i sovrummet. Efter 1 tim vaknade jag och kände det lugnat sig. Det värsta var borta så spänningshuvudvärken är kvar men migränen har lagt sig! 

Sån j*vla tur att jag hann ta tabletterna i tid! Annars hade jag nog slutat på akuten så som det brukar bli…

Men men… till något lite mer positivt nu då!

Jag vägde mig i morse och fick faktiskt en liten chock! På mindre än en halv vecka har jag gått ner 1 kg!

Till skillnad från senaste vägning efter 4 veckor på Lchf där det bara blivit knappt 2 kg!

Så nu verkar kroppen acceptera lchf och vikten börjar ge med sig!

Så roligt! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fyra = 4