Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Plugg plugg pluggggg

Då var man hemma efter en lååång dag i skolan. Har så sjukt ont i fötterna. Börjar märkas hur tungt det är nu.

Dagen kommer tillbringas mest runt det muntliga Nationella till imorgon. Därefter får jag se vad som händer.
Kommer bli mkt plugg framöver.

Kaffet är iaf färdigt så nu ska jag dricka det och försöka få mitt NP att bli 5min. Hur de nu än kommer gå..

Pussar så länge <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− nio = 0