Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Problem med länkarna på minbebis.com´s bloggar??

Är det någon mer än mig och Baby2011 som har problem med att komma in på andras bloggar??

Inte alla men en stor del av dom jag försökt gå in på idag har inte fungerat när ja klickat på dom. Utan jag får själv skriva in hela länken där uppe där man söker för att komma åt bloggarna..


Wierd??

4 reaktioner på ”Problem med länkarna på minbebis.com´s bloggar??

  1. Joo det oxå men ibland står det Error page could not … nånting kommer inte ihåg. eller som bab2011 säger Tyvärr sidan du söker kan inte visas – Felmeddelande 404 .. länken är den samma men bara att jag själv måste skriva in den uppe i sökfältet

  2. yay jag kom in på din sida men bara då jag såg att du uppdaterat din blogg (där det visas på första sidan) annars så funkar inte blogglänkarna fortfarande för mig. Står ”Tyvärr sidan du sökte kan inte visas” felmeddelande 404 om det är någon hjälp Stina

  3. jag har det problemet ibland när jag klickar på länken när någon har kommenterat, kommer bara till startsidan då /:

  4. Låter ju jättekonstigt. Jag vill så klart också veta om det är så.
    Är det från bloggportalens sida?
    Hur ser länken ut då?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 3 =