Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Rastlösa kvällar som denna…

Åhh give me some ideer! :(

Jag har lagat pasta med jätte god sås … mm, men det tog inte lång tid å den är redan uppäten ja..

Jag har lekt med Alvin… mhh, han blev bara trött å somnade på min axel..

Jag har suttit å fixat bilder på datorn… har inga fler att fixa med..

Jag har glott runt på fb,bloggar mm.. vet inte vad/vilka mer ja ska titta på..

Jag har städat å diskat… finns inget kvar mer..


Så vad mer kan man göra?? Känner mig helt rastlös å ut vill jag inte i detta ovädret :( ..

V a d  h i t t a r  n i   p å  i k v ä l l ? ?

Förresten här är en bild på pastan… (ser otroligt mkt godare ut i verkligheten)

PICT0135
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två − = 1