Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Recept på Milkshake

Choklad Milkshake:

(jag gjorde såhär)

4dl glass

ca 2 dl mjölk

2 tsk cacao

Riven/hackad blockchoklad

Gör såhär: Har du en mixer häller du i allt i skålen (chokladen kan du slänga in som bitar utan att hacka eller riva) därefter mixar du tills bitarna är någorlunda ”små”. Servera gärna med en msk glass i. :)

Har du ingen mixer så är det inget problem för denna. Jätte lätt att blanda för hand! Har gjort den jätte många gånger utan!

DSC_0585

…my milkshake brings all the boys to the yard and they’re like it’s better than yours damn right it’s better than yours… Haha, öhöm.. jag va tvungen!

….

En annan nu då…

Jordgubbs&Hallon Milkshake:

(denna gjorde jag för ett tag sen)

4dl glass

ca 2 dl mjölk

10 st jordgubbar

10 st hallon

1 msk jordgubbssylt eller Hallonsylt

Gör såhär: Samma där, blanda allt i mixern och kör igång den tills jordgubbarna och hallonen blivit små bitar. Jag använde jordgubbssylt då det får en godare smak tycker jag. Men det är inget måste. Därmed använde jag frysta hallon och jordgubbar då jag tycker det passar bättre.

Servera gärna med jordgubbar och hallon. Jätte gott!

LYCKA TILL!

SMAKLIG MILKSHAKE!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = sju