Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Reseplanering på G !

Känns ju verkligen bra att jag hinner med uppdateringarna nuförtiden…

Å jag som tänkte jag skulle kunna uppdatera mer nu när jag laddat ner WordPress på mobilen… Ja jo… Säkert..

Planeringen inför resan är igång. Blir 4 dagar i Neum vid havet med älskling, plutten min, mamma å många fler :) ska bli riktigt skönt! Vi håller på leta ställen att bo på och ställen man kan hyra bil på billigt oxå… Får väl se vad vi hittar :-) … Därefter blir de en massa bröllopsplaneringar då killens syrra ska gifta sig..
Kanske blir det vigsel statligt för mig å älskling oxå men vi får se hur lång vi kommer när det gäller det…

Beställde även hem ett nytt Memorycard till digitalkameran då mitt minne nu ligger på 1Gb, vilket inte blir så många bilder när man har en 14mp kamera… Är ganska trött på att ja varje gång måste föra över till datorn å radera på kortet… Så ett 8Gb Memorycard kommer hem om några dagar.. Hittade jätte billigt på nån sida, 109kr inkl. moms :)

Va på banken med mormor idag å försökte fixa lite saker å imorgon blir det att ringa runt en massa…

Hatar å ringa runt folk… Det är något av det värsta ja vet. Går hellre dit personligen än å ringa!  :s  .. Men tyvärr går det inte … :/ .

Tänkte dra mig till sängen nu så ja pallar gå upp tidigare imorgon… Å plus en sak till……… DET ÄR FREDAG IMORGON (idag) !!!!  …. En vecka kvaaar!

image

Foto: Neum (lånat från google)

AnnonsKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + åtta =

Annons