Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Sallad till framgång…

Tisdag kväll då… Ursäkta min 4 dagars paus. Men den var tvungen…

Jag kände mig trött och orkade inget, jag hade kramper i magen och mådde skitdåligt… Deprimerat och agressivt beteende…

Allt detta p.g.a Nutrilett-dieten som jag va på!!

Men alltså Varför?? Jag har ju gjort detta förr??? Så varför fungerade det inte denna gången!?

Jag hade så ont i magen av kramper att jag om nätterna inte kunde somna.. Varken alvedon eller något hjälpte…Igår la jag av med Nutrilett. Nästan helt.

Jag håller mig till sallad och nyttig mat, ingen choklad eller något sött (förutom socker i kaffet), mörkt bröd och Nutrilett till middagarna (ibland). Och ja, just det… I små mängder!! ;)

Idag åt jag en Hokifilé med massa sallad, en matsked Keso, och en skiva mörkt bröd… Till det ett stort glas vatten med citron i… Jag blev jätte mätt och mår skitbra!

Varför gjorde jag inte detta förlängessen?? Varför lät jag det gå så här långt?? Är det lathet?? Är det snålhet?? Är jag beroende??

Det är sånna frågor jag frågar mig själv heeeeeela tiden! Jag fattar inte asså… :/

22055… En favorit… jättegod och passar skitbra till sallad! :)

2 reaktioner på ”Sallad till framgång…

  1. :( skönt att du la av med den dieten! Man ska ej behöva må dåligt för att tappa några kilo.
    Rätt att börja äta rätt istället. Kanske kan du gå på nån gympa/träningspass nån gång i veckan? din mormor kanske kan passa Alvin under tiden du är där? :)
    Annars så kan du skicka upp honom så kan jag passa honom, thhihi:D
    Kraaam!

  2. Tack, vi är väldigt nöjda med huset. En evighet kvar tills vi kan flytta in bara. Två månader dit, ja, jag vet det är ingen evighet men det känns som en evighet :P
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 × = sju