Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Say Hello From Bosnia!!!

Sa ja! Antligen har man fatt tag pa datorn och har for en gangsskull tid att skriva utan att nagon stor mig!


Bada mina pojkar har somnat och Adis foraldrar for den delen oxo… Bara jag som inte kan sova.. Eller.. kan o kan.. snarare vill inte! .. Det hander inte mkt har (som ni ser sa har jag inte alla bokstaver har sa det blir lite jobbigt att lasa, kan jag tanka mig!)


Pa mandag aker jag hem igen. Maste saga att det ar pa tiden.. Mina foraldrar har borjat flytta in i den nya lagenheten sa det kommer bli ganska skont att fa slippa den gamla.. kommer bli sa skont att fa sitta med laptopen pa balkongen for en gangsskull!! Ahh vad jag saknat balkong!!!

Sen blir det lite kul att fa lagga upp en massa bilder! :D  . Har kan man inte lagga upp en sk*t pga deras seeeeeeega internet! Finns inte ord for hur sjukt natet fungerar har ! haha . Men snart ar jag och Alvin hemma! Han har vaxt jatte mkt och blivit varldens busigaste! haha . Ska se om ja lyckas fa upp nagon bild! :D

En reaktion på ”Say Hello From Bosnia!!!

  1. Åhhh vad underbart att höra =) du får höra av dig när du kommit hem, orkar och har tid för att träffas, alldeles för längesen nu :/ ! <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ ett = 7