Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Annons
Add Comment Register

Shining like a Sun!!!

Hemkomna nu efter 3 timmars sol och härligt väder!! Så skönt!!

Jag som mår väldigt dåligt nu i tre dagar frös halvt ihjäl även fast jag hade linne, långarmad tröja, tjocktröja och jacka på mig… Feber eller något??  . Har iaf inte tatt tempen.

But that is not the point! The point is att det är sol sol och bara sol å härligt väder här nere i Helsingborg!
Vi var ute på lekplatsen med en massa andra mammor, pappor och barn. Jätte kul att se hur många som verkligen tar åt sig det fina vädret å går ut! Som inte bara sitter inne å latar röven i soffan… :)

Igår när vi var på Willys å handlade såg vi att de hade fått in en massa strandleksaker från 10kr å uppåt. Vi köpte ett helt sett med två olika spadar, sil, kratta, en båt, två delar så man kan göra en mur och en spann som är ett slott – allt detta för bara 40kr.

Så idag invigde vi de nya leksakerna i sandlådan å det gillades jätte mycket! :) … En sväng på gungan blev det oxå! ;)

image

image

image

image

image

…Postat med WordPress för Android
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× åtta = 72