Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Sjukling på G.

Imorgon gäller det!! Imorgon är det sista dagen! Äntligen!! Å intervjun har han redan haft!

Hoppas nu bara att han kan komma under nästa vecka. Jag bad honom köpa bussbiljett till nästa lördag, så han kan komma då! Han har inte svarat på det än men jag håller tummarna att det blir så! :D Hade betytt enormt mkt om han var här på nyår med oss. Vi, som en familj! :)

… Å till dagen? Jag har inte gjort mer än legat sjuk. Eller jo, jag lyckades med matlagningen idag oxå. Fick bli ris med kyckling- och grönsakssås eller vad vi nu ska kalla det. Blev gillat av alla så det var väl bra.. Därefter var det min vän Alvedon som höll mig sällskap och bästisarna kudden. täcket och sängen!

Mormor var så underbar så hon tog hand om Alvin och städningen. Jag var ju helt väck. Ont i halsen å ingen styrka eller energi i kroppen..

… Bebis somnade nyligen. Han har faktiskt börjat ta nappen igen! Haha. Han har haft den hela dagen å så fort han tappar den börjar han sträcka sig efter den och gnälla…  Men jag får sticka iväg till Willys å köpa en ny till honom. Han använder sin gamla..

Visst det är inget fel på den, den är inte sliten heller och vi har steriliserat den på nytt så det gör ju inget. MEN det är hans första napp som han hade när han föddes, för snart 7 månader sen!

…Så det är ganska på tiden att den byts ut! ….. Eller, va säger ni? :P Haha

2011-03-30 18.10.31Alvins första napp! Precis när jag hade fått hem den.

För lite mer än sju månader sen, här var jag fortfarande gravid! :)

En reaktion på ”Sjukling på G.

  1. åh vad härligt! hoppas ni blir 3 till nyår! :D håller tummarna för er!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × = tjugo fyra