Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

SKITDÅLIGT AV MIG!

HejsanHoppsan här då!

Allt bra med alla?

PICT0634

Jag skulle uppdatera från mobilen igårkväll då jag la mig lite tidigare.. Men… jag somnade! .. Imorse när ja vakna tänkte ja Jävla skit! Internet har varit på hela natten! Å då man inte har fri surf på mobilen så är det inget man blir glad över.. Men sen imorse när jag kollade comviqs sida å priser visade det sig att det va 6kr/dygn.. så inte så farligt iaf! ;D

Jag är uppe nu iaf. Vet inte vad som hittas på idag men nått måste jag hitta på… Är ganska nervös för vad mannen min ska meddela mig då han åkt till Sveriges Ambassad i Sarajevo för å lämna papper å sånt.. Så nu väntar jag på SMS!!

Seeeeen en sak till! Comviq firar BALKAN så det innebär billigare samtal/sms till Bosnien å alla andra balkanländer! Im HAPPY!

PUSS

mbssdddd

En reaktion på ”SKITDÅLIGT AV MIG!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 20