Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Snabbt lchfbröd i micron

Såg att mitt inlägg inte laddats upp rätt så nu kommer det igen:

Såhär blev mitt snabba lchfbröd i micron. Ser absolut inte speciellt gott ut men det är det! 

Speciellt med kycklingpastej (Argeta) och kycklingkorv (Poli)! 🤗

Jag brukar trycka ut det och forma på bakplåtspapper (med ett bakplåtspapper över) så det blir jätte tunt. Mycket godare då! Plus att det inte blir lika torrt när man äter det.

Sen att äta det ihop med kaffe och lite grädde är så gott! Ett tips bara ifall ni gör brödet så tunt är att inte ha det i för länge. Då blir det hårt och knäcks som det ena på bilden blev. I receptet står det 2 min. Men kör det så fall i 1 till 1,5 min. Då blir det lite mer brödigt. ☺

Jag har ”printscreenat” sidan med receptet som jag tänkte dela med mig. Annars kan ni hitta olika sorters microbröd genom att googla Microbröd lchf. 

Detta är dock min favorit:

Detta receptet (och många andra) hittar ni här på bloggen Lesscarbs!

Nu mina vänner ska jag fixa i ordning mig lite, sen ska jag till körskolan! ❤

Hej så länge! 🖑
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 5