Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Snart dax…

Åååhh!! Nu börjar det närma sig inskolning på dagis för Alvin. Om en vecka börjar han exakt! :D

Ska bli så spännande! Lite oro känner jag ändå. Men det är väl inte nått konstigt. Förmodligen finns det fler än jag som är oroliga i början.

Det flyger ju runt en massa, massa i huvudet på en just nu..
Hur ska Alvin klara av tiden på dagis? Kommer han gråta varje gång jag lämnar honom eller kommer han tycka det är kul? Tänk om han inte vill göra som man säger åt han? ..

Sen han har en HEMSK VANA att slänga sig på rygg med huvudet före när han inte får som han tycker!! Hur ska det gå?! 

Jag är ganska säker på att han kommer lyda dagisfröknarna bättre än oss hemma men de e just den där jobbiga oron!

… Jag och Alvin stack iväg en sväng mot MAXI idag. Hittade regnkläder till Alvin som var på erbjudande. Ett helt ställ med över- och nederdel för BARA 199;- .. Det är billigt tycker jag! :D

Hittade även näs-/öronpump som blir perfekt för hans täpta näsa. Och ett fint sett med nagelfil, nagelsax och nagelklippare åkte ner i korgen oxå.

Blev faktiskt otroligt glad över det. I Bosnien förra året hittade jag ett exakt likadant sett som jag glömt ta med mig. Enda skillnaden på dom är färgerna. I bosnien köpte jag ett gult å idag ett blått. Tyckte t.o.m det var billigare här än där.

Ska kika på kvittot så skvallrar jag för er! ;D

image

… Mitt hjärta med ryggsäck och allt, redo för dagis! Haha världens finaste!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = fyrtio