Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Sooolarin gör mig fiiin…. haha hoppas jag iaf!

Tänkte ja kunde skriva lite. Inte för att ja har nått speciellt att skriva om haha. Ja gör faktiskt inte så mkt speciellt dessa dagar. Har för det mesta latat mig å ”försökt” välja ut kläder till resan.. Asså jag undrar en sak.. Jag vill gärna ta med mig plattång ner till Bosnien. Men får man ha med sig den in på flyget??? Är det någon som vet?? Jag har en plattång som jag betalt 1500kr för å jag vill inte riskera att chansa å ta med den å sen se den bli slängd framför ögonen på mig :/ Är det någon som vet?? Som haft med sig plattång på flyg?? Hade verkligen varit överlycklig om någon kan informera mig om det.. :)


Drog en runda in till stan idag. Köpte en solhatt till Alvin som man kan knyta så han inte tappar den. hehe han e jättesöt i den :) .. Sen gick jag in i Hälsobutiken Må Bra för å kolla om de hade Betakaroten, för de va en kvinna på mammas jobb som berättade att det var jätte bra för pigmenten. Det bygger på nått sätt upp pigment å nått mer i kroppen å får det lättare att bli brun.. Vilket jag gärna behöver eftersom hela jag kan bli bränd förutom magen å liten bit på låren.. vet inte varför å vad det beror på men förmodligen pigmentrubbning eller va dom kallade det.. så jag skulle prova..

Men dom hade inte just betakaroten (alltså namnet på förpackningen) men dom hade Solarin som innehåller betakaroten bara annat namn..Så ett sånt pack blev det, funderar på att köpa ett till innan ja drar. man ska ju ta det varje dag.. Kostade 159kr  å hjälper det verkligen så är det verkligen ett billigt pris! :o

såhär ser de ut iaf:

1273-3


… och en bild på mitt lilla hjärta med sin nya solhatt och mig! :D


PICT0009 (6)

8 reaktioner på ”Sooolarin gör mig fiiin…. haha hoppas jag iaf!

 1. hehe tack så mkt! :D joo men du missar nog inget kul där nere iaf. Haha varenda gång man kommer ner dit så är det som att man ser en film 100 gånger om! hahaha

 2. Hehehe joo den är rejäl den! :D Men riktigt bra för solen, täcker både axlar nacke och huvet. :D
  Du menar zebrapyjamasen eller?? hehe Den är från H&M, kommer i tvåpack. Dock är den lite liten för honom.
  Det var hans första pyjamas som han hade på sig på sjukhuset när han föddes. Hehe ja funderar på att köpa en till om jag hittar den.
  Jag hittar inte nere i stan i hbg men ute på väla fanns den senast jag var där :) .. hehe oooooonej! heehhe du är inte den ända från skåneland! :D
  haha vi finns ju överallt! :D

 3. vilken solhatt! :D vart är den fina dressen ifrån?!

  såg att du bor i skåneland, trodde att man var typ den enda här på minbebis härifrån! (:

 4. så söta ni är tillsammans! hoppas ni får en fin fin resa :D vill också dit men det får vänta till kanske nästa år :)

 5. Hallå Nur :D

  Angående plattången..ska du inte checka in din resväska? du ska väl inte ha den med in i planet..för då stoppar du ju såklart plattången i resväskan :) hoppas du och alvin får en toppen resa :D

  pusspuss <3

 6. Hejsaan! :D Hon fick den av en väninna som inte använde den längre. Hon hade använt den 2-3 gånger då hon egentligen ammade så den blev bara ståendes.. Så hon gav den till mamma eftersom hon berättat att vattenkokaren gått sönder å skulle köpa en ny till mig. hehe . Men den ska finnas att köpa på Barnenshus. Annars gå in på denna länken:

  http://www.philips.se/c/avent-tillredning-av-mat/scf215_86/prd/sv/

  å klicka på Köp, därefter skriver du in Orten du bor på å så visar den de närmaste butikerna man kan köpa den i. :D

 7. Hej! Du känner inte mig men jag halkade in på din blogg när jag letade efter precis en sådan nappflaskevärmare som du fick av din mamma (den oreange/vita från Philips, jag tycker den verkar bättre än de andra eftersom den skall passa alla nappflaskor, inte bara de av ett visst märke), skulle du kunna fråga din mamma var hon köpte den? Jag har verkligen letat ihjäl mig så det vore jättesnällt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + = 15