Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

SovdaxÅngest

Heloo allesammans! 

Jag och killarna är precis hemkomna från mina föräldrar. Alvin går ju inte på förskolan imorgon så vi passade på att vara där lite längre.

Hemma är vi nu i alla fall och jag har lovat honom att han får sitta uppe lite längre än vanligt ikväll. Förstår inte varför han får sån ångest över att gå och lägga sig?

Han älskar förskolan och att leka med sina vänner. Varje morgon kommer han in i rummet hos oss och ska väcka mig eller A. för att fråga vad klockan är och om han kommer komma försent. 

Men han vägrar sova kl 9 ! 

Och då har vi ändå sagt att 9 är lagom tid för honom då han annars vaknar typ 4-5 och vill upp och leka, sen somnar han 7-halv 8 när det är dax att gå upp.

Varje kväll är en gråtmatch innan han tillslut ger upp och går och lägger sig. 

Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det om jag ska vara ärlig… kände jag behövde skriva av mig lite. 

Våra dagar flyter på… lite väl snabbt kan man tycka! 

Just nu är mitt största fokus på körkortet som jag håller på med. 

Det är inte världens lättaste att få ihop plugget med en gnällig Elvin hela tiden!

Tänderna är väl på g så han är så klängig och vill vara nära hela tiden. Gråter och är jätte irriterad. 

Mitt i allt har vi allihopa åkt på någon sorts förkylning eller något som inte ger sig! 

Hur som helst. Nu ska jag först försöka lugna dom och skrikkalaset i vardagsrummet sen ska jag (när jag får tid över) fixa en kopp myntate och äta en ketoboll! ❤

Så goda! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + sex =