Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Studenten ♥

Var för några tim sen borta i mormors lägenhet med mamii ♥
Skulle städa lite och fixa innan mormor kommer hem från Bosnien.

Sen passade jag på att ta bild på min klänning som egentligen skulle vara till vigseln men som inte blev av nu. Så det får bli studentklänningen istället. Fotade även skorna och armbandet som skulle vara till vigsel men som oxå måste sparas till studenten (om den nu blir av) haha ♥

Ursäkta däremot kameran som inte är världens bästa. Men jag planerar att köpa en snart iaf.
Ska bara hitta en jag har råd med ;)

Hoppas ni ser något nu..
Kan väl berätta att:

Klänningen är från Viva Nilla, 745;- (den är mkt finare i verkligheten)
Skorna från BonPrix, 299;-  (har lagt in en bild tidigare)
Armband från GinaTricot, 99;-

Jag hoppas verkligen jag lyckas fixa en kamera snart så man iaf kan fota så man ser fint vad det är.
Mobilkameran är inte så värst bra (som ni ser) och heller inte min gamla digitalkamera som äteer upp batterierna.

Men ja. så får det bli för tillfället.
Nu ska jag göra mig färdig för sängen och imorgon blir det först praktik och sedan förlossningsförberedande kurs på barnmorskemottagningen.

Gonatt allihopa ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = tre