Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Studentmössa ♥

Jag tänkte bara kort visa hur min studentmössa ser ut. Hittade en bild på datorn från när jag hade beställt mössan.

Stenarna i mitten ska vara röda men på bild ser dom rosa ut.
På insidan så är den helt röd, där bak står det 2011 och ovanpå är det en krona har jag för mig :)
Jag är iaf nöjd.. ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = ett