Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Taking a break…

Nu har jag nästan gjort allt! :D

Ska torka rent speglarna och vika lite kläder å så… then Im done! :D

Håller på å steka kyckling nu å tänkte jag slänger in ett inlägg… Adis syrra är påväg hit idag.. nämnde det nog tidigare.. men hon är inte framme förrän imorgon någongång på eftermiddagen… så jag försöker snygga till lite så det inte ser ut som 3 världskriget här hemma direkt…

Mammsen kom med Alvin innan idag. Gick ju inte speciellt bra med dammsugningen då han verkar vara Avundsjuk på dammsugaren!

Haha, ja faktiskt… För han släpper aldrig blicken på den och varje gång jag drar den närmare mig så kör han in i den med gåstolen eller drar i den.. Å sladden drar han ut några 500 gånger…

Var som när Adis precis kommit hem från Bosnien. Varje gång vi kramades och pussades började han alltid gråta. Nu har han ändå släppt gråtet men fortfarande kommer han fram till mig och drar i mig… Så liten, så smart och helt underbar! :D haha

Hans mamma å ingen annans! ♥

DSC_0039

Alvin och hans nya Gunghäst! ♥

… Nu ska jag äta lite och sen åter till arbetet.. Hej så länge!

En reaktion på ”Taking a break…

  1. så söt med sina tänder :D hihihih han kommer ha många brudar efter sig ;D
    Söt häst han har fått!

    haha han är avundsjuk o vill ha dig för sig själv!! Små pojkar sägs bli kära i sina mammor och flickor i sina pappor men sen går det över ju äldre dem blir :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre + 2 =