Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Tele2 / Comviq ♥ I loveee

Vet ni.. jag är så stolt :D .. jag tankade mitt kontantkort med 295;- å nu kan jag smsa gratis till HELA VÄRLDEN + ringa gratis fortfarande till alla tele2/comviq :D
Ja just det.. även skicka MMS gratis till alla nät i sverige.. ♥♥♥♥♥♥

Iom jag smsar med min kära man nere i bosnien hela tiden så var detta jätte bra :D

Ja vet att de hade gratis till hela världen ett tag när man tankade 195 men sen försvann det så jag tänkte inte mer på det.. å nu såg jag på deras sida att om man tankar 295 så e de gratis till hela världen + gratis mms i sverige..

Me Like (Y) även fast det är dyrt. Jag sparar jätte mkt på det. faktiskt för 1 sms till annan operatör kostade 1 kr inom sverige då. å till bosnien kostade det cp mkt. nästan 2 kr för ett sms. så detta va perfekt!!

Haha nog om det..

Nu ska jag gå ko
Sen ska jag duscha å så blir det sängen. tomorrow is school! ;)

Maybe skriver jag innan jag somnar om jag hittar nått intressant..

Pussssar ♥

2 reaktioner på ”Tele2 / Comviq ♥ I loveee

  1. Heej! :D

    Lite sen med att svara men ja bättre sent än aldrig! :P
    Om man tankar 195 har jag för mig det var och 250 så smsar man gratis till alla länder i världen. Men gå in på http://www.comviq.se så står det allt om det :D
    Jag tankade alltid så mkt för när Adis var där nere så blev det billigare för mig så. Plus att jag ringde gratis till alla med kompis som vanligt hehe så man slösade nästan ingenting.. Fick alltid ringa i slutet av månaden så jag kunde slösa lite innan den gick ut.. haha :D

  2. Heeej! Vart hitta du det om att smsa gratis? Men smsar du gratis till alla nät inom sverige oxå? Nyfiken Bosnier :-P
    (smsar oxå till bosnien därför jag frågar :-P)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × sju =