Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Tråkiga mamman här!?

Ok.. IKEA och Elgiganten blir inte av förrän runt 3- halv 4 tiden. Får man iaf tid att i lugn å ro fixa sig. Skönt!

Jag gick in i rummet med Alvin innan å skulle leka med honom . Ni vet leken TITT-UT .. Ja iaf, så jag lekte så med honom. Men jag satte filten för hans ögon för han blir inte så förvånad när jag sätter den över mitt huvud. Säkert skönt å slippa mig bara! haha .. Iaf, när jag gjorde det typ 2-3 gånger blev han jätte lugn.. Medan jag höll på där VAAAAAR ÄR ALVIN?! VAAAAAAR ÄR MAMMAS LILLA ALVIN!? osv.. så hade han redan somnat halvvägs..

Tråkiga leken med jobbiga mamman eller?? ;P

Nej.. såhär är det! Alvin har, ända sen han föddes, velat ha filt över ögonen när han sover. Utan filt så sover han inte lika bra faktiskt.. Så innan när vi lekte så måste han trott att Nu är det dags att sova, eftersom mamma satt filten över mina ögon! Så jag bara la mig bredvid honom och så somnade han på knappt en minut. Å nu sover han så gott på stora sängen! ;D

Sött va?  … Han är världens gosigaste. Ibland när man är så trött orkar man inte nånting förutom sova å då passar inte hans WAAAH in någonstans i livet.. Men det kommer å går. (alltså allas dåliga dagar, för visst har man sånna?) Jag älskar honom över allt annat på hela denna planeten!

PICT0456

Japp kul å kunna se mamma uppåner oxå!

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = arton