Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Typiskt när man ser fram emot nått….

Åhh nu har jag jagat å jagat å jagat runt en massa!!

Vi försöker hitta ställe att bo på när vi e i Neum.. allt e helt fullt!! Å sen behöver vi en bil oxå och antingen så är alla uthyrda eller så är där bilar att hyra för sådär 6000kr i en vecka!! Hell no! :(

Åhh nu när allt har gått så bra och nu när jag verkligen sett fram emot detta så ska det skita sig… fan att man inte va tidigare med det!!! Jag blir så trött på att det bara är jag som verkligen försöker få ut nått bra utav tiden där nere.. I snart över en månad har jag tjatat på mamma å för någon dag sen gick hon med på det!! Idag ringde min morbror å kollade stället där dom ska va på.. hade vi ringt igår så hade det funnits lediga rum men idag är allt proppfullt!!! Typiskt?? mmmm… väldigt!!

Ja har sån lust å krypa ner i sängen vid Alvin å sooova hela dagen! Det regnar ju ändå hela dagen så finns ju ändå inget kul att göra!

frästen… här e älsklings passfoto!! Hehe min sötis mest i hela världen ♥

DSC_0983-1
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + två =