Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Ullared och massa nytt!

Verkar som att wordpress funkar fint på mobilen efter senaste uppdateringen! 

Jag vågar verkligen inte sitta vid datorn och skriva än. Mina axlar och huvudvärken tar död på mig så fort jag sitter lite konstigt så jag undviker det så mycket det bara går!

Igår var vi iväg och handlade på Ullared! Gissa om jag älskar det stället! ❤

Dock väldigt påfrestande och jobbigt för mig just nu. 

Vi åkte hemmifrån redan kl 7 på morgonen för att hinna dit strax efter att det öppnat. Var egentligen meningen vi skulle åka idag men A. blev inte kallad till extra arbete så vi passade på. Dessutom brukar det vara mer folk på fredagar! Plus att det är löning!

När vi var framme runt halv 9 var parkeringarna redan rätt fulla, men inte alls lika mycket folk som det varit tidigare när vi åkt dit.

Vi åkte dit för att handla saker till lillebror nu innan han kommer och lite nytt till Alvin. Bl.a regnkläder, underkläder, strumpor osv. till Alvin och lite flaskor, kläder, lite andra tillbehör, skötbädd och ett skötbord som man fäller ihop till lillebror. 

Deras skötbord i trä var helt slut och detta kändes rätt praktiskt då det går att fälla ihop sen när det inte används mer.

Ett sånt här;

Lånad bild från google (babyproffsen tror jag)!


Jag fick med mig lite praktiskt till mig själv också, bl.a amningspump, amn.inlägg, amn.bh, bröstvårtssalva, 2 ponchos och lite annat nödvändigt.

Vi hittade också en bumprider för upp till 30kg som jag blev så glad över! Den och en skärbräda i marmor är nog de bästa inköpen jag gjorde! Haha!

Speciellt skärbrädan! Har letat så länge efter en som inte är så dyr och denna var perfekt, för bara 99kr! 

Jag har inte orkat packa upp någonting ur påsarna än så det blir nog gjort imorgon. Mina ben värkte och hade svullnat som ballonger när vi kom hem så resten av kvällen blev i princip sängliggandes! Men imorgon ska jag försöka hinna packa upp och då tänker jag passa på att ta bilder också för att visa! 

Idag åkte vi in en sväng till Ikea också och köpte tvättlappar, små ”handdukar” och förvaringslådor som man kan ha till skötbordet, så nu är i princip allt inhandlat!

Ska smått börja tvätta kläderna, göra rent i garderoben och vika allt på plats.

Jag funderar på om jag ska chansa och sy ett eget babynest? Är rädd att jag förstör allt bara… Får se om jag vågar mig på det! 

Nu ska jag släcka ner och sova, jag med! Killarna sover redan så då borde väl jag också göra det.

God natt och Hej så länge! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 8 = trettio två