Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Ultraljudet visade en…

71W7lozKV0L._SX522_

Det är något konstigt med wordpress på min mobil!
Eller så är det mobilen som e koko! Batteriet håller inte ens en halv dag!

Vet inte vad det kan vara men hela dagen igår försökte jag lägga upp inlägget med bilden på  mig och magen i v.32+3. Gick inte!

Nu har jag lagt upp den från datorn och lagt in den på gårdagens datum, lika bra, för det går inte annars.

Imorse var vi på lasarettet och fick se vår lilla mini i magen! Vi fick veta att det blir en liten kille till! :D En lillebror!
Tror Alvin kommer bli SÅ glad när han får höra detta efter förskolan då han önskat sig en lillebror! Hehe

Varje gång man frågar honom ”Vill du att mamma ska föda en lillebror eller en lillasyster?” så svarar han ALLTID ”Lillebror”. Han vill ha någon att leka med! Mammas fina hjärta, han är så duktig!

Förra veckan var han hemma pga förkylningar och dålig mage. Vi fick med oss tre prover som vi skulle ta på avföringen och skicka till labb för utredning. Hans mage har krånglat från och till den sista tiden. Förra veckan var det värst under en dag då han sprang på toaletten 7 gånger under hela dagen. Vi fick höra att det var många föräldrar som sökt till vårdcentralerna pga att deras barn har diarre. Det visar sig att man hittat rätt mycket bakterier i kyckling den senaste tiden och att det kunde vara anledningen.

Alvin hade ätit kyckling och hemma dagen innan hans mage gick igång rejält. Vet dock att jag ALLTID översteker min kyckling och att det inte borde vara den. Men man vet ju aldrig?

Nu väntar vi på svar från doktorn, sen får vi se vad som händer i fortsättningen.

Ska strax iväg och hämta Alvin på förskolan, sen får vi se vad dagen bjuder på!
Hej så länge!

71W7lozKV0L._SX522_
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − 7 =