Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Väggdekoration??

Hallojsiiisss!! :D

Nu är jag minsann färdig med mitt muntliga till engelskan imorgon!! Så sjuuuukt skönt att få det färdigt bara..
Redovisningen (konstigt nog) är jag inte ett dugg nervös över.. Var mer nervös över hur jag skulle göra färdigt arbetet och med hjälp från (fredrik) så gick det. Måste verkligen säga att han räddade mig. Jag höll på stressa sönder mig tidigare men han förklarade och det blev genast mycket lättare för mig.

Han t.o.m ta en paus innan för att ringa min kära älskling och få höra hans röst. Saknar honom så otroooligt mycket och längtar sjukt efter honom! Nätterna OCH morgonarna är inte alls lika mysiga utan honom vid min sida. Känns så sjukt tomt nu när han inte är hemma hos mig mer.
Jag hoppas bara tiden går snabbt nu så jag kan få ha båda mina älsklingar hos mig!

Vet ni, jag kom att tänka på en sak idag. Vi har fortfarande inte börjat fixa i rummet. Förväntade mig i onödan. Sängen är dessutom inte kvar hos mammas kusin så det blir väl att köpa en ny istället.

Men iaf, såhär tänkte jag i.o.m väggen där jag tänker ha bebisens säng är helt vit och tråkig. Så tänkte jag man kunde köpa sånna vägg dekorationer och klistra på väggen. Typ sånna disney figurer eller något iaf som är bebisaktigt.. Visst hade det varit sött????

Men var kan man köpa sånna fina bilder/dekorationer?? Vet någon??
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + = elva