Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

VAR KAN MAN KÖPA…

Jag undrar en sak… En digitalvåg. Personvåg eller vad dom kallas. Fast en som är billig och TROVÄRDIGVar finns dom att köpa??

… jag vill så gärna kunna hålla koll på kilona men det är lite svårt när vågen visar olika, därmed är den inte digital heller så man kan inte se de riktiga måtten… Någon som vet någon bra??

20120703_210543

Biffen själv! Ha Ha! :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = fyra