Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Varför anstränga sig?

Jag ringde till min kära man på bussen när jag var påväg hem. Det blev för sent för mig och Alvin att åka till kusinerna.

Syrran hade tatt en annan buss och åkte ner till dom men vi åkte hemmåt.. Så jag tänkte jag skulle ringa till honom och se hur det hade gått med dom papperna som han skulle lämna in på Svenska Ambassaden i Sarajevo . Å självklart har han inte ens åkt. Å ska inte åka imorgon heller!

Så jag blev lite sådär ”inte glad” på honom och frågade honom varför?! Ja men då skulle det vara en massa Du vet si Du vet så… Å då sa jag Ja men du vet att det tar tid innan dom reder ut alla papper och intervjuer å massa sånt. Ja å va gör han då.. SLUTA PRATA NÄR JAG PRATAR! Å bara för att jag sa Du låter inte mig prata till punkt, så vänta…. KLICK!   .. Han la på luren.. Kul va?

Å nu skriver han på facebook.. Gissa om jag svarar!?

mbssdddd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = två