Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Världens bästa morgon!!

ÅH vilken gläädje!! Hoppas den inte förstörs under dagen bara!! :D

Jag vakna till 2 underbara SMS imorse!! Ena kom från älskling där han skrev att han lämnat papperna och har fått tid till intervju den 13 December!!! :D Helt pirrig e ja i magen!!

Det andra smset trodde jag va från nån reklamshit tills jag fattade att det var från POSTEN! … Mitt Paket Med Kameran Har ÄNTLIGEN kommit! YESS!

PICT0759ffffGuess If Im Happy!!

… Nu, KAFFE för min del! .. Vad händer hos er? Här e det även sol idag! Kan det bli bättre? :D

mbssdddd

En reaktion på ”Världens bästa morgon!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 8 = ett