Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Vilat hjärnan… nej jag skojar!

Heeeeeeeeeeeeeeej mina vänner! :D

Saknat mig?? .. Borde ni tycker jag! :P

Nej. jag har varit världens sämsta. Jag vet och förlåt! Några saker kom i vägen och sen har jag varit allmän lat, om man får skylla på det lixom?

Ja, och lite nytt har jag oxå införskaffat! Som en spegel till hallen och en byrå eller vad man nu kan kalla den, till telefonen.. Även fast den inte kommer få vara kvar länge till, då lillskit välter ner den hela tiden…

Ja, och min vita vägghylla åvanför tvn oxå! :) ... En golvlampa till vardagsrummet och lite annan inredning… :)

Mmm, sen har jag och baby lekt fotomodeller oxå. No kidding asså! ;D

Visst blev vi fiiiina! ♥

PICT0074
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sju = 2