Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

wish me good luck!

Nu har jag faktiskt tatt å duschat.. Joo lite väl sent men det var tvunget. Hela jag klibbade av all värme idag. Efter att ja svettats som en åsna blev huden klibbig precis som om jag duschat i typ saft eller nått..

Skönt är det nu iaf. Har lyckats raka mina kära benisar oxå ahahaha.. såg ut som en kaktus innan! :D

Nu ska jag föna håret, göra mjölkiiiis till plutten min och sova en liten stund. fram till 9  :) .. Kl 11.00 idag har jag tid i familjerätten så WISH ME GOOOD LUCK! ………….. Pussss ♥
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 × = trettio fem