Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

WordPress från mobilen

Har precis laddat ner WordPress på min android. Ser att många bloggar från mob men lyckas lägga upp bild oxå, men bara dom med Iphone?? Nu har jag iaf laddat ner wordpress här å provar om det fungerar :-)

Så jag lägger upp en bild på mitt lilla hjärta när han sover så sött :-)

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × = 21